Τεν Χαχ: "Σνόμπαρε" το υπάρχον ρόστερ και έστειλε μήνυμα στη διοίκηση εν όψει UCL

Πώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται καλύτερους παίκτες προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Μία θέση στην τετράδα της Premier League εξασφάλισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από τη νίκη της επί της Τσέλσι, κάτι που ισοδυναμεί με πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Για την επιστροφή των "Κόκκινων Διαβόλων" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις προκειμένου να καταφέρει η Γιουνάιτεντ να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα.

"...Χρειαζόμαστε καλύτερους παίκτες αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε για τα υψηλότερα τρόπαια. Αυτός ο σύλλογος ανήκει στο Champions League. Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο..."

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ κινείται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης, ενώ πάει και για το κόλπο γκρόσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με άσο της Τσέλσι.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης της Τσέλσι εντυπωσιάζει στα 34 του και τον θέλουν από "παντού"

Παρί: Έκανε επίσημη πρόταση για στόχο του Κλοπ

Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK