Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι περιμένει στη γωνία για παίκτη της Ρεάλ

Ο Μάρκο Ασένσιο δεν έχει ανανεώσει με την Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα φέρεται να περιμένει την ευκαιρία της.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταθέσει πρόταση στον Μάρκο Ασένσιο για την επέκταση της συνεργασίας τους ωστόσο η προσφορά του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι με μειωμένες αποδοχές σε σύγκριση με τις υπάρχουσες.

Με τα έως τώρα δεδομένα ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει οπότε το καλοκαίρι είναι ελεύθερος να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει. Και μία από τις ομάδες που φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωσή του είναι η Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, η SPORT έχει πάει ένα βήμα παραπάνω τη φημολογία των τελευταίων ημερών υποστηρίζοντας πως άνθρωποι της Μπάρτσα έχουν ήδη μιλήσει με τον ατζέντη του παίκτη ο οποίος είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο πρώην εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ασένσιο είναι 27 ετών και η Ρεάλ τον είχε πάρει με 4.000.000 ευρώ το '15 από την Μαγιόρκα. Τον είχε δανείσει στην Εσπανιόλ αμέσως μετά και από το '16 κι έπειτα ο Ισπανός βρίσκεται μόνικα στη Μαδρίτη με 3 κατακτήσεις Champions League. Φέτος ο πλάγιος επιθετικός μετράει 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Γκουαρντιόλα: Τρία παιδιά του Πεπ έγιναν προπονητές και πάνε για πρωτάθλημα

Τσέλσι: Η μεταγραφική μανία συνεχίζεται με Έντσο Φερνάντες

Τότεναμ: Προς απογοήτευση της Γιουνάιτεντ ο Κέιν δε ξεκολλάει από το Λονδίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK