Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι προκρίνει wonderkid από την Σουηδία για αντί-Γκάβι

Ο Σουηδός μέσος της Τζούργκαρντεν, Λούκας Μπέργκβαλ είναι το πρώτο όνομα της λίστας του Τσάβι για τη μεσαία γραμμή σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα που αναπαράγει η AS.

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι προκρίνει wonderkid από την Σουηδία για αντί-Γκάβι
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα AP

Ματιές στην αγορά προκειμένου να καταφέρει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή καθώς η απουσία του Γκάβι είναι αισθητή, ρίχνει η Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η AS, επικαλούμενη δημοσιεύματα από τη Σουηδία, μία από τις περιπτώσεις που έχει κερδίσει πόντους και εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες των μπλαουγκράνα είναι αυτή του 17χρονου Λούκας Μπέργκβαλ ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τζούργκαρντεν.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση ύψους 6.500.000 ευρώ για την αγορά του αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση των Σουηδών και εξετάζει το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκεται και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία όμως φέρεται πως έχει καταθέσει πρόταση που φτάνει τα 8.500.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη αλλά επίσης εισέπραξε το "όχι" των Σουηδών.

Ο 17χρονος αγωνίζεται κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ το συμβόλαιό του με την Τζούργκαρντεν εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπαλοτέλι έχει τρεις προτάσεις για την επιστροφή, ποιος ο μεγάλος στόχος του

Έκλεισε το deal: Έχασε την μάχη η Μπάγερν, πάει Τότεναμ ο αμυντικός αποκάλυψη

Ο Μέσι θέλει να φέρει στο Μαϊάμι και μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK