Ο Μπαλοτέλι έχει τρεις προτάσεις για την επιστροφή, ποιος ο μεγάλος στόχος του

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Serie A και να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας για το EURO 2024 έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της Αντάνα Ντεμίρσπορ ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Μπαλοτέλι έχει τρεις προτάσεις για την επιστροφή, ποιος ο μεγάλος στόχος του
Ο Μάριο Μπαλοτέλι στην κερκίδα του Σαν Σίρο AP

Εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω εγχείρησης στο γόνατο βρίσκεται από τα μέσα Νοεμβρίου ο Μάριο Μπαλοτέλι με την επάνοδό του στα γήπεδα να αναμένεται μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

Ο σούπερ Μάριο πήρε την απόφαση στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφική περιόδου να επιστρέψει στη Τουρκία και την Αντάνα Ντεμίρσπορ με την οποία σε 5 συμμετοχές είχε 3 γκολ στο ενεργητικό του στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato, για τον παίκτη, παρά το γεγονός πως αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός δράσης, έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον τρεις σύλλογοι της Serie A με τον ίδιο να καλοβλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Ο εκκεντρικός επιθετικός θέλει να λάβει μέρος στο EURO 2024 με την εθνική ομάδα της Ιταλίας και θεωρεί πως η επιστροφή στην Serie A είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πετύχει τον σκοπό του.

Θυμίζουμε πως ο Μπαλοτέλι έχει πίσω του μία μεγάλη καριέρα με θητείες, μεταξύ άλλων, στις Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Λίβερπουλ με σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του το Champions League της σεζόν 2009/10.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει το μεγάλο αστέρι των Γάλλων και ονειρεύεται να τον κάνει νέο Τζέραρντ

Ο μικρός γιος του Ζιζού αφήνει τη Ρεάλ για άλλη ισπανική ομάδα

Εκεί εστιάζει η Μπάγερν μετά την άτυπη ήττα από την Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK