Ο Μπέκαμ θέλει να φέρει στον Μέσι μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα

Από το Κατάρ και την Αλ Ντουχάιλ θέλει να αποχωρήσει άμεσα ο Φιλίπε Κουτίνιο με την Ίντερ Μαϊάμι να έχει μπει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Aston Villa's Philippe Coutinho exercises during warmup before the English Premier League soccer match between Aston Villa and Brentford at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Φελίπε Κουτίνιο AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στην Αλ Ντουχάιλ αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Φιλίπε Κουτίνιο αλλά από ό,τι φαίνεται πλέον καλοβλέπει το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, η Ίντερ Μαϊάμι έχει προσεγγίσει τον παίκτη και θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του πριν από την έναρξη της χρονιάς στο MLS.

Αν τελικά το deal ολοκληρωθεί θα πρόκειται για άλλη μία προσθήκη συμπαίκτη του Μέσι καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2018 αντί του ποσού των 135.000.000 ευρώ, αποτελώντας μία από τις ακριβότερες στην ιστορία της ομάδας.

Θυμίζουμε πως τα δικαιώματα του Κουτίνιο ανήκουν στην Άστον Βίλα, με τον Ουνάι Έμερι όμως να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει τον παίκτη λόγω έλλειψης πειθαρχίας.

Με την ομάδα του Κατάρ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο μικρος γιος του Ζιζού αφήνει τη Ρεάλ για άλλη ισπανική ομάδα

Ο Κελαϊφί αναφέρθηκε σε μυστική συμφωνία με τον Εμπαπέ και πάγωσε τους πάντες

Χαμός για μια υπογραφή! Μπάγερν και Τότεναμ μάχονται για τον στόπερ αποκάλυψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK