Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε στην Βραζιλία τον αντι-Μπούσκετς αλλά η Τσέλσι θέλει να του χαλάσει τα σχέδια

Την περίπτωση του Γκαμπριέλ Μοσκάρδο έχει κυκλώσει η Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής με την Τσέλσι να θέλει να μπει σφήνα για την απόκτησή του.

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε στην Βραζιλία τον αντι-Μπούσκετς αλλά η Τσέλσι θέλει να του χαλάσει τα σχέδια
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα AP

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκεται η Μπαρτσελόνα καθώς παρά την απόκτηση του Οριόλ Ρομέου τσεκάρει και περιπτώσεις με το βλέμμα στο μέλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, οι μπλαουγκράνα έχουν κυκλώσει για τη μεσαία τους γραμμή την περίπτωση του 18χρονου άσου της Κορίνθιανς, Γκαμπριέλ Μοσκάρδο, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού με 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ενδιαφέρον για τον Μοσκάρδο έχει εκδηλώσει και η Τσέλσι η οποία και σκοπεύει να χαλάσει τα σχέδια της Μπάρτσα που βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του Σέρχιο Μπούσκετς.

Θυμίζουμε πως η ισπανική ομάδα είναι ιδιαίτερα ενεργή στην αγορά της Βραζιλίας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της απόκτησης του Βίτορ Ρόκε από την Ατλέτικο Παραναένσε αντί ενός ποσού κοντά στα 40.000.000 ευρώ, με την Μπάρτσα να στοχεύει στην ένταξη του στο ρόστερ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Το νέο wonderkid των Πολιτών είναι από την Νορβηγία και λάμπει στο πλευρό του Χάλαντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάει για το μπαμ ο Ράτκλιφ, δίνει θέση "κλειδί" σε θρύλο της Μίλαν

Ρονάλντο: Ο "βιονικός" Κριστιάνο συνεχίζει ακάθεκτος και κοντεύει να 50αρισει μέσα στο 2023

News 24/7

24MEDIA NETWORK