Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι "ξεπέρασε" και Πεπ και Λουίς Ενρίκε

82.825 άτομα πηγαίνουν κατά μέσο όρο στο γήπεδο του Καμπ Νου τη φετινή χρονιά, επίδοση που ξεπερνάει τόσο τις θριαμβευτικές χρονιές του Πεπ Γκουαρντιόλα όσο και αυτές του Λουίς Ενρίκε.

Barcelona's Gavi celebrates with bis teammates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν AP

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα της Μπαρτσελόνα τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς είναι στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Ισπανικό Πρωτάθλημα ενώ πρόσφατα κατέκτησε και το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Οι εμφανίσεις της ομάδας του Τσάβι φέρεται να έχουν ενθουσιάσει τους οπαδούς των μπλαουγκράνα οι οποίοι τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η φετινή ομάδα του Τσάβι έχει φέρει το κοινό πίσω στα γήπεδα καθώς κατά μέσο όρο πηγαίνουν 82.825 άτομα στο Καμπ Νου, την ώρα που τις χρονιές που ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Λουίς Ενρίκε ήταν στον πάγκο οι επιδόσεις ηταν μικρότερες.

Συγκεκριμένα, με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο παρευρίσκονταν στο γήπεδο κατά μέσο όρο 79.192 άτομα τη χρονιά που κατέκτησε τα πάντα, ενώ με τον Λουίς Ενρίκε, τη χρονιά που έκανε το τρέμπλ, 78.678.

Δείτε το σχετικό γράφημα

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης της Ξάνθης δολοφονήθηκε από φίλο του σε καφετέρια

Δυστυχώς εάν η Ατλέτικο πάει για τον Άμραμπατ δεν θα δούμε το πιο σκληροπυρηνικό κέντρο

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Χεσέ Ροντρίγκεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK