Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα φέρνουν πρώην μέλος της Μασία και διακαή πόθο του Τσάβι αντί 65 εκατ.

Πρόθυμη να καταβάλει τη ρήτρα ύψους 65.000.000 ευρώ για την αγορά του Ντάνι Όλμο είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την BILD. Ο Ισπανός αποτελεί διακαή πόθο του Τσάβι ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ονειρεύεται τη μεταγραφή του στους Μπλαουγκράνα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Λειψία μέχρι το 2027 υπέγραψε στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Ντάνι Όλμο.

Στη νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται πως υπάρχει ειδική ρήτρα η οποία προβλέπει την αποχώρηση του το ερχόμενο καλοκαίρι αν κάποια ομάδα καταβάλει την ειδική ρήτρα αποχώρησης που κυμαίνεται κοντά στα 60 με 65 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η BILD, η Μπαρτσελόνα έχει ενημερωθεί για τους συγκεκριμένους όρους και είναι πρόθυμη να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό, αν βέβαια τα οικονομικά δεδομένα της το επιτρέπουν.

Θυμίζουμε πως ο Όλμο είναι παιδί των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, από όπου και αποχώρησε το 2014 με προορισμό την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ αποτελεί διακαή πόθο του Τσάβι από τότε που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα, οι δύο πλευρές είχαν μυστικό ραντεβού κατά τη διαρκεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, λίγους μήνες δηλαδή πριν από την ανανέωση του συμβολαίου του Όλμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μόντριτς είπε όλη την αλήθεια αναφορικά με το μέλλον του μετά τις φήμες

Η Γιουνάιτεντ κάνει "δώρο" τον Σάντσο και μετά την Ντόρτμουντ τον θέλει κι άλλο κορυφαίο κλαμπ

Αυτές είναι οι δύο επιλογές που εξετάζει ο Ζερόμ Μπόατενγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK