Μπαρτσελόνα: Οι σειρήνες αποχωρήσης του Λεβαντόφσκι ηχούν, τι είπε ο μάνατζερ του

Για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε ο μάνατζερ του Πίνι Ζάχαβι λέγοντας πως αυτό είναι στη Βαρκελώνη και δεν τίθεται κάποιο θέμα αποχώρησης.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group H soccer match between Barcelona and Royal Antwerp at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι AP PHOTO/JOAN MONFORT

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι καθώς παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το 2026, με τη δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο, οι Σαουδάραβες τον πολιορκούν ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και από το πρωτάθλημα του MLS.

Για το μέλλον του Λέβα μίλησε ο μάνατζερ του, Πίνι Ζάχαβι, ξεκαθαρίζοντας με τον πιο σαφές τρόπο πως δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα παρά τα όσα γράφονται και είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

"...Το μέλλον του Λεβαντόφσκι; Θα μείνει στην Μπαρτσελόνα, φυσικά..." είπε, μεταξύ άλλων, ο μάνατζερ του παίκτη σβήνοντας κάθε σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Πολωνός στράικερ έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το καλοκαίρι του 2022 με τους μπλαουγκράνα μάλιστα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το FFP να βγάζουν από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 35χρονος στράικερ έχει 9 γκολ και 4 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των μπλαουγκράνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Ο γιατρός της Βραζιλίας αποκάλυψε το πλάνο επιστροφής του Νέι και απογοήτευσε τους φίλους της Σελεσάο

Ο Έντρικ μετά τη Ρεάλ κλείδωσε άλλο ένα μεγάλο deal

Καταρρίπτεται εκ Γερμανίας το σενάριο "κλοπής" από την Λίβερπουλ top στόχου της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK