Νεϊμάρ: Ο γιατρός της Βραζιλίας αποκάλυψε το πλάνο επιστροφής του Νέι και απογοήτευσε τους φίλους της Σελεσάο

Την αποκάλυψη πως ο Νεϊμάρ αναμένεται να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον ερχόμενο Αύγουστο έκανε σε δηλώσεις του ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας.

Brazil's Neymar attends a press conference before a training session, in Belém, Brazil, Thursday, Sept. 7, 2023. Brazil and Bolivia will compete on Sept. 8 in a South American World Cup qualifiers match. (AP Photo/Bruna Prado)
Ο Νεϊμάρ στη συνέντευξη τύπου της Βραζιλίας AP

Άτυχος στάθηκε για άλλη μία φορά ο Νεϊμάρ καθώς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη υπέστη ρήξη χιαστού αλλά και μηνίσκου με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ένα από τα ερωτήματα που βασανίζει όλο αυτό το διάστημα τους Βραζιλιάνους οπαδούς είναι αν ο Νέι θα καταφέρει να προλάβει το Copa America το οποίο θα λάβει χώρα στις αρχές του καλοκαιριού.

Τις πιθανότητες συμμετοχής του Νέι στην εν λόγω διοργάνωση μηδένισε κατηγορηματικά με δηλώσεις του ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Λασμάρ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ναι μεν είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις αλλά από ότι φάινεται στόχος είναι να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον ερχόμενο Αύγουστο όταν δηλαδή και θα ξεκινήσει η νέα σεζόν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

"...Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Η προσδοκία μας είναι να ότι θα είναι έτοιμος για την επιστροφή στην αρχή του επόμενου ημερολογιακού έτους που είναι τον ερχόμενο Αύγουστο..."

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος σταρ από τον περασμένο Αύγουστο ανήκει στην Αλ Χιλάλ με την οποία και έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές οι οποίες αγγίζουν ετησίως τα 150.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Έντρικ μετά τη Ρεάλ κλείδωσε άλλο ένα μεγάλο deal

Οι τρεις στράικερ στη λίστα της Άρσεναλ: Ο τιμωρημένος, το θωρηκτό των 100+ εκατ. ευρώ και η έκπληξη

Καταρρίπτεται εκ Γερμανίας το σενάριο "κλοπής" από την Λίβερπουλ top στόχου της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK