Ο Έντρικ μετά τη Ρεάλ κλείδωσε άλλο ένα μεγάλο deal

Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία New Balance υπέγραψε ο Έντρικ, μία συμφωνία η οποία εκκινεί λίγους μήνες πριν από την ένταξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έντρικ μετά τη Ρεάλ κλείδωσε άλλο ένα μεγάλο deal
Ο Έντρικ σε προθέρμανση με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας AP

Την επισημοποίηση της συνεργασίας της με το νέο μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας, Έντρικ, ανακοίνωσε η εταιρεία ένδυσης, New Balance, σε μία συμφωνία η οποία εκκινεί λίγους μήνες πριν από την ένταξη του ποδοσφαιριστή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 17χρονος Βραζιλιάνος φορ είχε προτάσεις και από άλλες μεγάλες εταιρείες αλλά επέλεξε την New Balance καθώς δεν συνεργάζεται με τόσο μεγάλα αστέρια όσο οι άλλες κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να εξελιχθεί σε ένα από τα βασικά "μοντέλα" της.

Κομβικό ρόλο για την οριστικοποίηση του deal φέρεται πως έπαιξε και ο κοινωνικός χαρακτήρας της εταιρείας που βασίζεται στην επίσκεψη κοινοτήτων που το έχουν γηπέδων αλλά και στην ανακαίνιση γηπέδων ποδοσφαίρου σε περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Όλα αυτά ενώ ο Έντρικ επισκέφθηκε αυτές τις μέρες τη Μαδρίτη προκειμένου να γνωριστεί τόσο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ όσο και με το αγωνιστικό επιτελείο της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Οι τρεις στράικερ στη λίστα της Άρσεναλ: Ο τιμωρημένος, το θωρηκτό των 100+ εκατ. ευρώ και η έκπληξη

Η Μπάγερν ξεπέρασε το ταμπού της πώλησης του Κίμιχ και η Bild ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την Σίτι

Καταρρίπτεται εκ Γερμανίας το σενάριο "κλοπής" από την Λίβερπουλ top στόχου της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK