Μπαρτσελόνα: Πάει για το μπαμ με τον διάδοχο του Μπουσκέτς

Την περίπτωση του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμιχ έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Barcelona's Sergio Busquets, speaks during press conference, at Al Nassr stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Saturday, Jan. 14, 2023. Barcelona will play the Spanish Super Cup final soccer match against Real Madrid on Sunday Jan. 15, at King Fahd stadium in Riyadh. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Σέρχιο Μπούσκετς σε συνέντευξη Τύπου AP

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει έπειτα από 18 χρόνια στην ομάδα ο Σέρχιο Μπούσκετς, καθώς δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης των Μπλαουγκράνα.

Πλέον, ο Τσάβι βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του Ισπανού και σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo έχει ξεχωρίσει την περίπτωση ενός χαφ με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο λόγος για τον Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος βρίσκεται στη Μπάγερν από το 2015, αλλά φέρεται πως έχει δυσαρεστηθεί τόσο με την αποχώρηση του Νάγκελσμαν όσο και με τη γενικότερη κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας και ψάχνεται για έναν νέο σταθμό στην καριέρα του..

Όπως τονίζει το ισπανικό μέσο, σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Κίμιχ μπορεί να παίξει και ο βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Αντρέ Τερ Στέγκεν, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Ο 28χρονος πέρα από τον χώρο του κέντρου, αγωνίζεται και στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο αποτελεί βασικό κομμάτι της Μπάγερν έχοντας 7 γκολ και 11 ασίστ σε 45 συμμετοχές.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Παρουσίασε την νέα φανέλα με παίκτη που θέλει να διώξει

Λουκάκου: Ο Ανρί ζήτησε την φανέλα του αλλά αυτός ντρεπόταν να μείνει γυμνός

Χάλαντ: Ετοιμάζεται για την Ρεάλ "εκτελώντας" τον Γκρίλις

News 24/7

24MEDIA NETWORK