Μπάγερν: Παρουσίασε την νέα φανέλα με παίκτη που θέλει να διώξει

Την πρώτη εμφάνιση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου και στο βίντεο βρίσκονται τόσο ο Σαντιό Μανέ όσο και ο Τόμας Μίλερ.

Bayern Munich players applaud to supporters after the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hertha BSC Berlin at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, April 30, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου χειροκροτούν το κοινό AP

Την βασική της εμφάνιση για την νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε με βίντεο στα social media η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και μεταξύ των πρωταγωνιστών βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής, με τον οποίο η ομάδα δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία της.

Ο λόγος για τον Σαντίο Μανέ, ο οποίος επιλέχθηκε από τους Βαυαρούς παρά το γεγονός πως οι σχέσεις του με την ομάδα δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο, ειδικά μετά από την απαράδεκτη ενέργειά του προς τον Λερουά Σανέ, μετά από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Πάντως, στο βίντεο βρίσκεται και ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος έχει "ξενερώσει" από το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, με τον Όλιβερ Καν όμως να είναι ξεκάθαρος με την περίπτωσή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπονούτσι: Προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του ο θρύλος της Γιούβε

Λουκάκου: Ο Ανρί ζήτησε την φανέλα του αλλά αυτός ντρεπόταν να μείνει γυμνός

Χάλαντ: Ετοιμάζεται για την Ρεάλ "εκτελώντας" τον Γκρίλις

News 24/7

24MEDIA NETWORK