Πεπ: Ομαδάρα περιμένει τις εξελίξεις με Σίτι και κάνει κίνηση - ματ

Στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, με τους Γάλλους να περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση της Σίτι.

Manchester City's head coach Pep Guardiola takes his seat on the bench prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μία από τις πιο εξονυχιστικές έρευνες ολοκλήρωσε πρόσφατα η Premier League και απέδειξε την ενοχή της Μάντσεστερ Σίτι για σωρεία παραβάσεων από το 2009 έως και το 2018.

Η Σίτι δήλωσε πως ήταν προετοιμασμένη για τη συγκεκριμένη απόφαση και μένει να φανεί ποια τελικά θα είναι η ποινή της, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μέχρι και να αποβληθεί από όλα τα εθνικά πρωταθλήματα.

Για τις παραβάσεις της Σίτι είχε ερωτηθεί παλαιότερα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως αν αποδειχθεί ότι η ομάδα του του λέει ψέματα για την οικονομική διαχείριση, τότε κατευθείαν θα αποχωρήσει.

Πολλές είναι οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Ισπανού προπονητή και σύμφωνα με το Fichajes μία από αυτές που έχει ήδη στοχεύσει στον Πεπ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί στο τιμόνι, στοχεύει σε ελίτ ποδοσφαιριστές και κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και με τη θέση του προπονητή με την απόκτηση του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Βέβαια, όλα αυτά μοιάζουν αρκετά μακρινά αφού πρώτα πρέπει ο Πεπ να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να προπονεί την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ράσφορντ: 'Εγινε... Γκόρντον και έχει μπλεξίματα με τις αρχές

Γιουβέντους: Παρά τα σενάρια, δεν πουλάει ούτε με 100 εκατ. το μεγάλο αστέρι της

Μίλαν: Η πρόταση στον Ζιρού χαλάει τα σχέδια του "Ίμπρα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK