Μπαρτσελόνα: Πιθανό κέρδος από τα πιο πεταμένα χρήματά της

Την πώληση του Φιλίπε Κουτίνιο από την Άστον Βίλα φέρεται να ζήτησε ο Ουνάι Έμερι με την Μπαρτσελόνα να δικαιούται το 50% των κερδών ενδεχόμενης πώλησης.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Απροσδόκητα κέρδη στην προσπάθεια που κάνει να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση φέρεται πως θα έχει η ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας την απομακρύνση του Φελίπε Κουτίνιο από την ομάδα, αν είναι δυνατόν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή μεγάλη κερδισμένη θα βγει η Μπαρτσελόνα, η οποία πέρα από τα 20.000.000 ευρώ που εισέπραξε το περασμένο καλοκαίρι από την Άστον Βίλα, έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50%.

Μέχρι στιγμής πάντως, αναφέρει το δημοσίευμα, η μόνη ομάδα που έχει ενδιαφερθεί για τον Βραζιλιάνο είναι η Φλαμένγκο, η οποία όμως θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε ότι το 2018 η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 135.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Κουτίνιο από την Λίβερπουλ, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μετά τον Έντρικ, πάει για "κόλπο γκρόσο" με wonderkid της Γιουνάιτεντ

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε χρήματα για τον Έντρικ, αλλά χτυπάει τον ελεύθερο παικταρά Μουκοκό

Φαν Χααλ: "Δεν ξέρω τι λέει ο Ντι Μαρία με τον Ντεπάι φιλιόμαστε στο στόμα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK