Ρεάλ: Μετά τον Έντρικ, πάει για "κόλπο γκρόσο" με wonderkid της Γιουνάιτεντ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού Αλεχάντρο Γκαρνάτσο φέρεται να δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti stands prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων κέντρισε με τις εμφανίσεις του, λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ λήγει το καλοκαίρι.

Μία από τις ομάδες που φέρεται να σκοπεύει να κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής RELEVO.

Ο 18χρονος Αργεντίνος βρίσκεται από το 2020 στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το προσεχές καλοκαίρι ώστε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Πάντως, σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της SUN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να δεκαπλασιάσει τις μηνιαίες απολαβές του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα έως το 2027.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε χρήματα για τον Έντρικ, αλλά χτυπάει τον ελεύθερο παικταρά Μουκοκό

Ο Μουρίνιο θέλει να κλέψει τον Μόντριτς από την Ρεάλ

Τζένοα: Καταδικάστηκε για βιασμό και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK