Μπαρτσελόνα: Στροφή στο NFL για να βγουν χρήματα

Συμφωνία με το NFL επιθυμεί να κλείσει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να φιλοξενήσει πέντε αγώνες της διοργάνωσης στο γήπεδο της το επόμενο διάστημα.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during a Group C Champions League soccer match between FC Barcelona and Viktoria Plzen at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι AP PHOTO/JOAN MONFORT

Δεν έχουν τέλος οι συμφωνίες της Μπαρτσελόνα προκειμένου να καταφέρει να ανταπεξέλθει και να αντιμετωπίσει το ζήτημα των υπέρογκων χρεών που την απασχολεί.

Έτσι, μετά από την μεγαλειώδη συμφωνία με τη γνωστή πλατφόρμα Spotify, η οποία αγγίζει τα 300.000.000 αλλά και την πώληση των Barca studios με συμφωνία που υπερβαίνει τα 200.000.000 ευρώ η Μπαρτσελόνα ψάχνει κι άλλες λύσεις προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα της.

Έτσι, οι μπλαουγκράνα φέρεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με το NFL προκειμένου να διοργανώσουν πέντε αγώνες της διοργάνωσης, το επόμενο χρονικό διάστημα στο Καμπ Νου.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η MARCA σε δημοσίευμα της η οποία τονίζει πως ήδη η Μπαρτσελόνα πουλάει στη μπουτίκ της μπλούζες του NFL, συμφωνία που εξασφαλίστηκε μετά από περιοδεία της ομάδας στην Αμερική.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Η πρώτη του ανάρτηση εν μέσω πανικού με την Αλ Νασρ

Μίλαν: Ένας 14χρονος με 485 γκολ σκόραρε δύο φορές σε φιλικό με άνδρες

Ο Ζιρού έκανε πως δεν ξέρει Αγγλικά για να μην αλλάξει φανέλα με ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK