Μπαρτσελόνα: Τελειώνει κορυφαίος/εμβληματικός παίκτης των Μπλαουγκράνα

Εμβληματικός στέλεχος που συνέδεσε το όνομά του με συγκεκριμένη θέση στην 11άδα της Μπάρτσα ολοκληρώνει τη σκοπιά του.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez talks to Barcelona's Jordi Alba during a Group E Champions League soccer match between FC Barcelona and Benfica at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Nov. 23, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Τσάβι και Άλμπα μαζί AP PHOTO/JOAN MONFORT

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τότε μία ιστορική αποχώρηση θα γραφτεί στα βιβλία από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει μεταξύ άλλων πως αποφασίστηκε ο Ζόρντι Άλμπα ν' αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα. Ο πάλαι ποτέ κορυφαίος μπακ στον κόσμο και εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα θα δοκιμάσει την καριέρα του μακριά από το Καμπ Νου ως ελεύθερος.

Ο 34χρονος που έχει κατακτήσει τα πάντα είχε γίνει μεταγραφή από την Βαλένθια το 2012 αντί 14.000.000 ευρώ και 11 χρόνια μετά κλείνει το κεφάλαιο. Θυμίζουμε πως ο Άλμπα είχε αρχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά προτού ενταχθεί στην Κ18 αποχώρησε ως ελεύθερος (σ.σ. το 2005).

Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024, αλλά όπως όλα δείχνουν θα τερματιστεί η συνεργασία μία σεζόν νωρίτερα. Για τον Ζόρντι Άλμπα ήδη κυκλοφορούν σενάρια περί μετακίνησής του στην Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Γιουνάιτεντ: Σχεδιάζει απαγωγή 63.000.000 ευρώ από Άρσεναλ και Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK