Μπαρτσελόνα: Θέλει ν' αρπάξει δύο παίκτες του Γκουαρντιόλα

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των Σίλβα και Γκουντογκάν φέρεται να δείχνει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Portugal's Bernardo Silva controls the ball during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Μπερνάρντο Σίλβα με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας AP

Τις μεταγραφικές της κινήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει η ομάδα της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την ίδια ομάδα.

Όπως αναφέρει το Manchester Evening News , οι μπλαουγκράνα σκοπεύουν να κάνουν πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση τόσο του Μπερνάρντο Σίλβα όσο και του Ιλκάι Γκουντογκάν.

Το συμβόλαιο του Γκουντογκάν με την ομάδα της Σίτι λήγει σε λίγους μήνες, και η Μπαρτσελόνα τον έχει πρώτο στη λίστα της σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σέρχιο Μπούσκετς από την ομάδα για την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Όσον αφορά τον Μπερνάρντο Σίλβα, το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα είχε κάνει πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση αλλά η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω άρνησης του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα πάντως με τους άγγλους οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων για πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη Βαρκελώνη θα συνεχιστούν και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο, το παρασκήνιο της επιστροφής στην Ρεάλ

Μπενζεμά: Πήρε ειδική άδεια για Κατάρ, πληθαίνουν τα σενάρια για συμμετοχή "βόμβα"

Γκβάρντιολ, τον αγοράζει η Σίτι και σπάει το φράγμα του μισού δισεκατομμυρίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK