Ρονάλντο, το παρασκήνιο της επιστροφής στην Ρεάλ

Αποτελεί γεγονός, πλέον, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε για να προπονείται στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, poses with the club's President Florentino Perez after signing a new contract at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 7, 2016. Real Madrid have extend Ronaldo's contract until June 2021, when the three-time world player of the year will be 36. Financial details were not released, although the star forward is expected to remain the team's top-paid player. (AP Photo/Paul White)
Το δίδυμο Πέρεθ - Ρονάλντο (AP PHOTO/PAUL WHITE)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Τετάρτης (14/12) το δημοσίευμα του Revelo το οποίο υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Μαδρίτη και προπονείται στο κέντρο της Ρεάλ.

Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επιστροφή με μεταγραφικό σενάριο, ωστόσο σύντομα τα Μέσα που είναι προσκείμενα προς τους πρωταθλητές Ευρώπης, τελείωσαν το σίριαλ πριν καν αρχίσει.

Ο Ρονάλντο, απλά, πήρε το χώρο του στο Βαλντεμπέμπας και θα προπονείται εκεί με δικό του προπονητή, όχι της Ρεάλ έως να βρει ομάδα, καθώς ως γνωστόν είναι ελεύθερος εδώ και καιρό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τώρα, πώς ο Κριστιάνο κατέληξε στο προπονητικό της παλιάς του αγάπης 100% δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο όλο αυτό δουλεύτηκε λόγω των εξαιρετικών σχέσεων του Πορτογάλου με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Κάτι, επίσης, που προκαλεί εντύπωση αφού οι δύο ισχυροί άνδρες δεν ήταν και στα καλύτερά τους όταν ο Ρονάλντο έφυγε για τη Γιουβέντους. Είχαν γίνει εκατέρωθεν expose το 2018. Φαίνεται, όμως, πως οι σχέσεις των δύο αποκαταστάθηκαν ή εξομαλύνθηκαν.

Επίσης, σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό φέρεται να έχει παίξει κι ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός είναι θαυμαστής του Ρονάλντο και αμφότεροι εργάστηκαν από κοινού σε τοπ επίπεδο, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ρεπορτάζ ισπανικών Μέσων που αναπαράγουν και στην Αγγλία αναφέρει ότι αρκετοί παίκτες του Καρλέτο, νεότεροι σε ηλικία, δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν από το γήπεδο στο οποίο προπονείται ο Κριστιάνο για να τον δουν από ζωντανά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο εγωισμός του Ρονάλντο φέρνει το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Μπενζεμά: Πήρε ειδική άδεια για Κατάρ, πληθαίνουν τα σενάρια για συμμετοχή "βόμβα"

Βραζιλία, heavyweight απόφαση για τον προπονητή: Θέλει Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK