Μπαρτσελόνα: Θέλει παιδί της Μασία που άφησε ελεύθερο οκτώ χρόνια πριν

Κάποτε τον έδιωξε ως ελεύθερο, τώρα πληρώνει ακριβά για να τον αποκτήσει.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Ένα παιδί της Μασία θέλει να ξαναδεί με την φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι σύμφωνα με δημοσίευμα της Fichajes που αναπαράγει και το GOAL.

Ο λόγος για τον άσο της Λειψίας, Ντάνι Όλμο για τον οποίο η ομάδα της Μπαρτσελόνα είχε δείξει ενδιαφέρον και το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά οι απαιτήσεις των Γερμανών ανάγκασαν τους μπλαουγκράνα να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ληγει το καλοκαίρι του 2024, κάτι που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις της Λειψίας μπορεί να είναι αρκετά πιο μειωμένες σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Όλμο αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και την φετινή χρονιά έχει 4 γκολ και 5 ασίστ σε 22 συμμετοχές με την Λειψία και την εθνική Ισπανίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Ο μάνατζερ του ξέσπασε κατά Ντεσάμπ - Ομοσπονδίας

Αλ Νασρ: Κάνει το χατίρι στον Ρονάλντο και πάει για βόμβα με πρωτοκλασάτο χαφ

Ρονάλντο: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα και του έφερε δώρο αμάξι αξίας μισού εκατομμυρίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK