Τσέλσι: Τα τέσσερα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μαζί δεν έχουν ξοδέψει όσα η Τσέλσι τον Ιανουάριο

Η Τσέλσι έχει σαρώσει την αγορά ξοδεύοντας τόσα χρήματα που τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα μαζί βλέπουν με κιάλια.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Η νέα διοίκηση της Τσέλσι ρίχνει και ρίχνει χρήματα στην αγορά ώστε ο Γκράχαμ Πότερ να έχει τα πάντα για να φτιάξει μία κορυφαία ομάδα. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Οι Μπλε, όμως, δεν κάμπτονται και επενδύουν.

Με τα 100.000.000 ευρώ του Μούντρικ οι Λονδρέζοι έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή, μερικές ημέρες προτού βγει ο Γενάρης, να έχουν ξοδέχει 171.000.000 ευρώ. Πάρα πολλά χρήματα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τόσα πολλά που τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, μαζί, δεν τα φτάνουν. Είναι αρκετά κάτω και από τα μισά.

Συγκεκριμένα, σε Serie A, La Liga, Bundesliga και Ligue 1 έχουν ξοδευτεί 53.000.000 ευρώ στο σύνολο. Συντηρητικά δηλαδή. Θα δούμε κατά πόσο θα πλησιάσουν όσο φτάνουμε κοντά στο κλείσιμο του παραθύρου. Μέρες που παραδοσιακά φορτσάρουν όλοι για να κλείσουν τρύπες.

Πάντως, δεν αποκλείεται επίσης και η αύξηση του νούμερου της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι φημολογείται πως θα πάνε για μία μεταγραφή ακόμη (σ.σ. στη μεσαία γραμμή). Κι αν αυτή γίνει αναμένεται να είναι της τάξεως των 70-75 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Μέσι: Το μέλλον του Λίο δεν έχει βασιλιάδες και παλάτεια

Ο Αρτέτα "άνοιξε δουλειά" για τον Τόμας Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK