Μπαρτσελόνα: Τσέλσι και Νιούκαστλ "μάχονται" για βασικό παίκτη του Τσάβι

Για την απόκτηση του Ραφίνια της Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινηθούν οι Τσέλσι και Νιούκαστλ το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής SPORT.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and FC Barcelona at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, April 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα καθώς πέρα από το γεγονός πως έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με το FFP, "έσκασε" και η βόμβα με την υπόθεση Νεγκρέιρα που μπορεί να της στερήσει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Δεν αποκλείεται, κυρίως λόγω του προβλήματος με το FFP, η ομάδα του Τσάβι να χρειαστεί να προχωρήσει σε κάποιες πωλήσεις προκειμένου να λύσει το ζήτημα και να μην αντιμετωπίσει περαιτέρω ποινές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής Sport, ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας που βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων είναι ο Ραφίνια, για τον οποίο πιο σοβαρά φέρεται να έχουν ασχοληθεί οι Τσέλσι και Νιούκαστλ.

Ο Βραζιλιάνος πήρε μεταγραφή από την Λιντς στη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι αντί 58.000.000 ευρώ, και έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 αλλά οι Μπλαουγκράνα δεν δείχνουν αρνητικοί σε ενδεχόμενη παραχώρησή του.

Πάντως, ο Ραφίνια, αυτή την περίοδο βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Τσάβι εξαιτίας και του τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Σπαλέτι αποθεώνει τον "καλύτερο στόπερ στον πλανήτη"

Πατέρας πασίγνωστου παίκτη βγήκε κι έκραξε τον Σιμεόνε

Άρσεναλ: Γιατί οι Κανονιέρηδες πανηγύρισαν μ' ένα τεράστιο ρολόι στα αποδυτήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK