Μπαρτσελόνα: Κατηγορείται για παράνομες πληρωμές προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών

Μπλεξίματα με τις αρχές έχει η Μπαρτσελόνα καθώς κατηγορείται πως πλήρωνε την εταιρεία του πρώην αντιπροέδρου της τεχνικής επιτροπής διαιτητών προκειμένου να παίρνει πληροφορίες για διαιτητές. Απάντησε με ανακοίνωση η ομάδα.

FILE - In this Nov. 8, 2019, file photo, President of FC Barcelona Josep Bartomeu pauses during and interview with the Associated Press at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Spanish police entered Barcelona's stadium on Monday March 1, 2021 and detained some people in a search and seize operation related to an investigation into club officials. The operation was related to last year's "Barçagate," in which club officials were accused of launching a smear campaign against current and former players who were critical of the club and then-president Josep Maria Bartomeu. (AP Photo/Emilio Morenatti, File)
ο Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου AP

Σε μπελάδες με τις ισπανικές αρχές έχει μπει η ομάδα της Μπαρτσελόνα και αυτή τη φορά όχι για παράβαση σε ό,τι έχει να κάνει με το FFP.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, επικαλούμενη πηγές από την AS, φέρεται πως από το 2016 έως και το 2018 η Μπαρτσελόνα, επί ιδιοκτησίας Μπαρτομέου, είχε καταβάλει 1.400.000 ευρώ στην εταιρεία DASNIL 95 η οποία είναι ιδιοκτησίας του τότε αντιπροέδρου της τεχνικής επιτροπής των διαιτητών, Ενρίκεζ Νεγκρέιρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μπλαουγκράνα φέρεται να πλήρωναν τον Νεγκρέιρα προκειμένου να παίρνουν πληροφορίες για κάθε διαιτητή που θα ορίζεται σε αναμέτρηση τους.

Η Μπαρτσελόνα απάντησε σε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας πως όντως υπήρχε συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να της παρέχονται τεχνικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την ομάδα, κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο Νεγκρείρα.

Μάλιστα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός πως αυτές οι πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην καλύτερη αγωνιστική φάση της χρονιας για τους μπλαουγκράνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Δαπάνησε 360 εκατ. τον χειμώνα, έτοιμη να δώσει άλλα 150 το καλοκαίρι για κορυφαίο στόχο

Δισεκατομμυριούχος που εμπλέκεται με τους Σανς έτοιμος να αγοράσει κορυφαία αγγλική ομάδα

Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK