Μπέκαμ: Είχε συμφωνήσει 6,5 εκατ. το χρόνο με τους Γκάλαξι, αλλά έπαιρνε 50.000.000

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε συμπεριλάβει μία μαγική ρήτρα στη συμφωνία του με τους Γκάλαξι που έκανε τα 6,5 εκατ. ευρώ 50.

Former soccer player David Beckham arrives for the second annual Earthshot Prize Awards Ceremony at the MGM Music Hall, Friday, Dec. 2, 2022, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm)
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε εκδήλωση AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σόκαρε τον πλανήτη όταν στα 31 είπε αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει ποδόσφαιρο στο MLS για λογαριασμό των Γκάλαξι. Μάλιστα, ο Άγγλος σούπερ σταρ για να αποδεχθεί την προσφορά των Αμερικανών έριξε κατά 70% τις αποδοχές του.

Συγκεκριμένα, ο Μπέκαμ συμφώνησε με την ομάδα του Λος Άντζελες να παίρνει 6,5 εκατ. ευρώ το χρόνο κι έμεινε εκεί 5 χρόνια.

Ωστόσο, μέσω μίας ειδικής ρήτρας στο συμβόλαιο του Μπεκς τα 6.500.000 ευρώ έγιναν 50.000.000 κάθε χρόνο. Ο 47χρονος, σήμερα, ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαΐμι δηλαδή έφυγε ως παίκτης από το ποδόσφαιρο της Αμερικής με περισσότερα από 255.000.000 ευρώ στο σύνολο. Πώς, όμως, υπήρξε αυτή η ραγδαία αύξηση.

Στη ρήτρα που προαναφέραμε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε το δικαίωμα να παίρνει ποσοστό από τα έσοδα της ομάδας που αφορούσαν εισιτήρια, επίσημα προϊόντα, φαγητό και ροφήματα. Μία εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση που απέφερε τεράστια έσοδα στον απόλυτο σταρ.

Διαβάστε περισσότερα

Η μέρα που η Λίβερπουλ λήστεψε την Μπαρτσελόνα

Τιερί Ανρί, Game of Thrones: Γλυκοκοιτάζει τη θέση πρώην συνεργάτη του

Αλ Νασρ: Πόσο κοστίζει η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK