Λίβερπουλ: Μάχη για μια θέση στην επίθεση των 300 εκατ. ευρώ

Όταν όλοι οι επιθετικοί της Λίβερπουλ θα είναι υγιείς θα δίνονται ομηρικές μάχες για μια θέση στην επίθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Cody Gakpo of the Netherlands celebrates after scoring his side's first goal during the World Cup, group A soccer match between Senegal and Netherlands at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Κόντι πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ του στο Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μία ημέρα μετά από τα Χριστούγεννα η Λίβερπουλ χωρίς να το πάρει είδηση κανείς έκλεψε τον Κόντι Χάκπο και τον φέρνει στο Άνφιλντ ως λάφυρο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι τον είχαν σίγουρο από το καλοκαίρι, αλλά έπεσαν σε γκάφα και η ιστορία έγραψε πως ο Κλοπ έκλεψε από τον Τεν Χαχ τον καλύτερο Ολλανδό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Χάκπο γίνεται κομμάτι της επίθεσης των Κόκκινων. Μία επιθετικό γραμμή λαμπερή που ναι μεν έχει προβλήματα τώρα λόγω τραυματισμών, ωστόσο όταν επιστρέψουν άπαντες στη διάθεση του Γερμανού, τότε αναμένονται μεγάλες μάχες για μια θέση στην ενδεκάδα, εκτός κι αν υπάρξουν αποχωρήσεις. Για παράδειγμα του Φιρμίνο που δεν έχει ανανεώσει προς το παρόν.

Συνολικά, ο Κλοπ για να φτιάξει αυτή τη γραμμή κρούσης "ανάγκασε" το κλαμπ να επενδύσει πάνω από το 300 εκατ. ευρώ. Διότι έδωσε 47.000.000 ευρώ για τον Ντιάζ, 45.000.000 ευρώ για τον Ζότα, 42.000.000 ευρώ για τον Σαλάχ, 80 εκατ. ευρώ για τον Νούνιεζ, άλλα 41 εκατ. ευρώ για τον Φιρμίνο και λίγο πάνω από τα 50.000.000 ευρώ για τον νεοφερμένο Χάκπο.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Έριξε παγκόσμια γκάφα με Κόντι Χάκπο

Μπενζεμά: Ο μάνατζερ του ξέσπασε κατά Ντεσάμπ - Ομοσπονδίας

Αλ Νασρ: Κάνει το χατίρι στον Ρονάλντο και πάει για βόμβα με πρωτοκλασάτο χαφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK