Μπέλιγχαμ: Εκεί τον πιέζουν να πάει οι γονείς του παρά τις φήμες

Την επιθυμία τους ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Premier League έχουν εκφράσει οι γονείς του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με το RELEVO.

Dortmund's Jude Bellingham during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Union Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Michael Sohn)
O Τζουντ Μπέλινχαμ με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τον Άγγλο μέσο και είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε πρόταση άνω των 100.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ για την απόκτησή του, ενώ στο κόλπο φέρεται να είναι και η Μάντσεστερ Σίτι

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Μπέλιγχαμ αναμένεται να παίξουν οι γονείς του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα του RELEVO έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η οικογένειά του του ασκεί "πιέσεις" ούτως ώστε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Premier League.

Όλα αυτά παρά το γεγονός πως παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον στενό οικογενειακό κύκλο του ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Παιδάκι του είπε ότι ο Μέσι είναι καλύτερος και ξέσπασε

Φιρμίνο: Μετά την ανακοίνωσή του έδωσε "τρελή" οδηγία στον ατζέντη του

Τεντόγλου: Ανίκητος! Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού

News 24/7

24MEDIA NETWORK