Μπενζεμά: Μετά την Τσέλσι, δέχθηκε κρούση και από διεκδικήτρια της Premier League

Στο κόλπο για τον δανεισμό του Καρίμ Μπενζεμά έχει μπει πλέον και η Άρσεναλ, μετά την Τσέλσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το TeamTalk.

Saudi soccer team Al Ittihad player Karim Benzema greets Saudi fans during his presentation ceremony at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia, Thursday, June 8, 2023. Benzema, who left Real Madrid after 14 years and 648 games, is set to play against his former Madrid teammate Cristiano Ronaldo, who joined Al-Nassr in January. (AP Photo)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ AP PHOTO

Τάσεις φυγής από τη Σαουδική Αραβία έχει ο Καρίμ Μπενζεμά και όλο και πληθαίνουν οι μνηστήρες για την απόκτησή του, έστω και με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το TeamTalk, μετά την Τσέλσι και η Άρσεναλ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του και αναζητά την κατάλληλη φόρμουλα για να πετύχει τον σκοπό της.

Οι κανονιέρηδες βρίσκονται στην αναζήτηση ενός επιθετικού που θα τους βοηθήσει να παραμείνουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με τον Μπενζεμά να μοιάζει ιδανική λύση αν και ιδιαίτερα δαπανηρή.

Ο λόγος είναι το αστρονομικό συμβόλαιο που λαμβάνει στην Αλ Ετιφάκ το οποίο και αγγίζει, μαζί με τα μπόνους, τα 200.000.000 ευρώ ετησίως, μέρος των οποίων θα πρέπει να καταβάλει η Άρσεναλ σε περίπτωση που τον φέρει στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε πως ο Μπενζεμά αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος, ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την ομάδα για χάρη της Αλ Ιτιχάντ με την οποία και έχει σε 20 συμμετοχές 12 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Χέντερσον: Η μεγάλη έκπληξη στο συμβόλαιό του με τον Άγιαξ

Ο Ρόις δεν ανανεώνει και οδεύει προς το reunion με την ομάδα που τον ανέδειξε

Η Μπάρτσα τον έδωσε δανεικό, αυτός εντυπωσιάζει αλλά δεν γυρνάει όσο είναι στην ομάδα ο Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK