Μπίκας: "Δεν έχω μαντήλι να κλάψω!"

Ο Γιώργος Μπίκας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό λίγες ώρες μετά την επίθεση στην οικεία του και συγκλόνισε, λέγοντας πως το σπίτι που έκαψαν είναι μόλις 33 τετραγωνικά και το αγόρασε με θυσίες 26 ετών!

Μπίκας: "Δεν έχω μαντήλι να κλάψω!"
bikas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξέσπασε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Μπίκας, με αφορμή δημοσιεύματα που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως έχει εξοχικό, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισαν ως έπαυλη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena", ο κ. Μπίκας ξεκαθάρισε πως το οίκημα είναι πολύ μικρό και πως το απέκτησε μετά από πολλά χρόνια εργασίας.

"Έχω σπίτι 33 τετραγωνικά στην Ιερισσό, δεν θέλω να γράφουν ψέματα ότι έχω έπαυλη, ας δουν τα συμβόλαια του σπιτιού, Είναι ένα συγκρότημα 13 κατοικιών και το δικό μας είναι μόλις 33 τετραγωνικά, ας έρθουν να το δουν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δούλεψα στην Εμπορική Τράπεζα επί 26 χρόνια στην Τράπεζα μαζί με τη γυναίκα μου, ιδρώτας και κόπος τόσων χρόνων και πήραμε το 2001 αυτό το σπίτι, δεν έχουμε τίποτε άλλο. Δεν έχω μαντήλι να κλάψω! Γιατί γράφουν ψέματα; Είναι ντροπή.

Λυπάμαι για τα σπίτια που κάηκαν δίπλα από το δικό μου, η ζημιά φτάνει συνολικά τις 300.000, δεν ξέρω τι να πω, είμαι σε απόγνωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πλάνα από το καμένο σπίτι του Μπίκα
Έβαλε τα κλάματα ο Μπίκας!
ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!
Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ ο Υφυπουργός Αθλητισμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK