Μπριζ: Ο παίκτης "αποκάλυψη" που πήρε με 6 εκατ. και ετοιμάζεται να πουλήσει σε τοπ-5 πρωτάθλημα

Μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων αναμένεται να γίνει ο αριστερός μπακ της Κλαμπ Μπριζ Μπγιόρν Μάιερ σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Benfica's Joao Mario, left, challenges for the ball with Brugge's Bjorn Meijer, right, and Brugge's Raphael Onyedika during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Club Brugge and Benfica at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ο Μάιερ με τη φανέλα της Μπριζ AP

Τον πρώτο της αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League έδωσε η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Μπενφίκα και παρά το γεγονός πως η βελγική ομάδα γνώρισε την ήττα και βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον αποκλεισμό, δεν είναι λίγοι οι μνηστήρες που "τσέκαραν" παίκτες της.

Έναν από αυτούς που "βολιδοσκόπησαν" τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ είναι ο γεννηθείς το 2003 και μεγάλη αποκάλυψη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αριστερός μπακ της ομάδας, Μπγιορν Μάιερ.

Ο Μάιερ, τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει 23 εμφανίσεις με την Μπριζ έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει κεντρίσει με τις εμφανίσεις του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων από τις Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία.

Θυμίζουμε, ότι ο Μάιερ είναι παιδί των ακαδημιών της Χρόνιγκεν από όπου και τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι η Μπριζ αντί 6.000.000 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 6.500.000 αλλά η Μπριζ δεν αναμένεται να τον πουλήσει με ένα ποσό μικρότερο των 15.000.000.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ροναλντίνιο: Επιστρέφει στα γήπεδα λόγω... Πικέ

Τσάβι: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που ζήτησε να μην αποχωρήσουν, ποιοι βρίσκονται στη λίστα "προς πώληση"

Γιουβέντους: Η επική γκριμάτσα του Αλέγκρι στο γκολ "ποίημα" του Ντι Μαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK