Ροναλντίνιο: Επιστρέφει στα γήπεδα λόγω... Πικέ

Στο πρωτάθλημα 7x7 Kings League που δημιούργησε ο Ζεράρ Πικέ θα αγωνιστεί ως guest ο Ροναλντίνιο σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης.

Former Brazil and PSG soccer legend Ronaldinho smiles as he answers a reporters question before the Champions League group A soccer match between Paris Saint Germain and RB Leipzig at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 19, 2021. Ronaldinho is scheduled to do a lap of honor before that match starts. (AP Photo/Francois Mori)
Ο θρύλος Ροναλντίνιο AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Την επιστροφή του, έστω και για λίγο, στην ενεργό δράση με ένα διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχουμε συνηθίσει ανακοίνωσε ο Ροναλντίνιο.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Βραζιλιάνος, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα 7x7 Kings League που διοργανώνει ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ.

Ο "Ρόνι" θα ενταχθεί στην ομάδα των Πορτσίνος ως guest, σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκαν το προηγούμενο δίαστημα και οι Σέρχιο Αγκουέρο, Ίκερ Κασίγιας, Χαβιέρ Σαβιόλα και Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό στο προσκήνιο βρέθηκε και ο γιος του Ροναλντίνιο, εξαιτίας της μεταγραφής του στη μεγάλη αγάπη του Βραζιλιάνου μάγου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που ζήτησε να μην αποχωρήσουν, ποιοι βρίσκονται στη λίστα "προς πώληση"

Γιουβέντους: Η επική γκριμάτσα του Αλέγκρι στο γκολ "ποίημα" του Ντι Μαρία

Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο προκάλεσε την Μπαρτσελόνα με tweet "φωτιά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK