Μυθικό πρωτοσέλιδο της MARCA για το μέλλον του Εμπαπέ

Η Παρί αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και η MARCA έπαιξε μπάλα αναφορικά με το επόμενο βήμα του.

PSG's Kylian Mbappe rubs his cheek after falling on the side of his face during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Άλλη μία ευρωπαϊκή αποτυχία κατέγραψε η Παρί, καθώς αποκλείστηκε άνετα από την Μπάγερν Μονάχου και για το υλικό που διαθέτει έμεινε αρκετά νωρίς εκτός Champions League.

Το γεγονός του "αντίου" των Παριζιάνων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ισπανική εφημερίδα MARCA.

Το Μέσο έκανε άνοιγμα-πρόκληση στον Κιλιάν Εμπαπέ, το νούμερο ένα στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η MARCA επέλεξε μία μεγάλη φωτογραφία του Γάλλου σταρ να κοιτάει ψηλά και έγραψε στον τίτλο της: "Αν θέλεις να πάρεις το Champions League, ξέρεις..."

Εντάξει, δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση για το τι εννοούσε η MARCA, το ακριβές μήνυμα είναι "έλα στην Ρεάλ" που έχει σαρώσει τη διοργάνωση με 14 τίτλους! Δεν τους λες και λίγους. Το αν και πώς θα πάει ο Εμπαπέ στην Μαδρίτη θα το δούμε τους επόμενους μήνες ή και σε μερικά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ, άρχισαν τα όργανα: Η επίθεση Ριτσάρλισον σε Κόντε

Πρώην του ΠΑΟΚ παντρεύτηκε επειδή ο Λοπετέγκι τον άφηνε συνέχεια στην κερκίδα

Μπάγερν - Παρί: Ο Ζόμερ έκανε τραγικό λάθος και ο Ντε Λιχτ την επέμβαση της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK