Πρώην του ΠΑΟΚ παντρεύτηκε επειδή ο Λοπετέγκι τον άφηνε συνέχεια στην κερκίδα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν παύει να ευχαριστεί τον Λοπετέγκι, αφού επειδή τον άφηνε στον κερκίδα βρήκε τη σύζυγό του.

Wolverhampton Wanderers' head coach Julen Lopetegui gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο κόουτς Λοπετέγκι AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια έχει να διηγηθεί μία όμορφη ιστορία όσον αφορά στη γνωριμία με την σύζυγό του. Η... περιπέτεια αυτή έχει δύο όψεις: Η μία πως ο Πορτογάλος τη χρονιά που γνώρισε την όμορφη σύντροφό του δεν έπαιζε και η άλλη πως την συνάντησε.

Πώς έχουν τα πράγματα; Ο κόουτς Λοπετέγκι βρέθηκε στον πάγκο της Πόρτο και τον Ολιβέιρα δεν τον είχε ούτε στους αναπληρωματικούς. Κερκίδα. Έτσι, λοιπόν, ο 30χρονος πλέον μέσος είχε την ευκαιρία να κάνει τις γνωριμίες του και μία απ' αυτές ήταν καρμική.

Ο Ολιβέιρα συνάντησε την δημοσιογράφο Κριστίνα Γκονσάλβες Περέιρα στο Ντραγκάκο, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Πορτογάλου σε ερώτηση που του έγινε στα social media σχετικά με το πώς γνώρισε την σύζυγό του: "Συνάντησα την Κριστίνα στο Ντραγκάο. Ευχαριστώ τον Λοπετέγκι που με άφηνε συνέχεια στην κερκίδα. Το καλύτερο πράγμα. Ήμουν κοντά στο να τον κάνω κουμπάρο μου στο γάμο".

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ, άρχισαν τα όργανα: Η επίθεση Ριτσάρλισον σε Κόντε

Μπάγερν - Παρί: Ο Ζόμερ έκανε τραγικό λάθος και ο Ντε Λιχτ την επέμβαση της χρονιάς

Νεϊμάρ: Ο Γκαλτιέ πήρε θέση στο μεγάλο "debate" για τον βραζιλιάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK