Το τερατώδες μηνιάτικο του Νάγκελσμαν και το μυστήριο με την αποζημίωση

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν έπαιρνε εξαιρετικά χρήματα στην Μπάγερν και η αποζημίωσή του αναμένεται να είναι τεράστια.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann celebrates with players at the end of the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Borussia Dortmund, at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Saturday, April 23, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το τέλος της σχέσης Μπάγερν - Νάγκελσμαν ήταν ξαφνικό. Σκεφτείτε πως ο κόουτς έκανε σκι στην Αυστρία και έμαθε από τους δημοσιογράφος ότι απολύεται. Όπως από τα Μέσα ενημερώθηκε και για τους λόγους (σ.σ. διαβάστε το σχετικό άρθρο) που οι Βαυαροί τον τελείωσαν.

Ο 35χρονος προπονητής, πάντως, κατεστραμμένος από το Μόναχο δεν φεύγει. Εκτός ότι είναι νεότατος και ικανός, είχε και πολλά χρήματα να παίρνει από τον οργανισμό. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Νάγκελσμαν είχε να λαμβάνει κάθε μήνα 666.000 ευρώ!

Επίσης, υπάρχει θέμα με την αποζημίωσή του. Εάν ο Νάγκελσμαν έφευγε πριν από την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν του -όπως κι έγινε- τότε η αποζημίωση είναι διαπραγματεύσιμη όπως αναφέρει η BILD κι όχι στάνταρ όπως συμφωνήθηκε για τα επόμενα χρόνια έως το 2026.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

Λίβερπουλ: Μετά τον Φιρμίνο, φεύγει ελεύθερος ποδοσφαιριστής που της κόστισε 38 εκατ.

Ρεάλ: Ο Πέρεθ βρήκε τον φορ που θέλει και δεν είναι ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK