Ναϊγκολάν: "Στη Σπαλ παίζω με αντάλλαγμα φιστίκια"

Πώς ο πρόεδρος της Άντβερπ τον ανάγκασε να φύγει από τη χώρα και στη Σπαλ αγωνίζεται για "φιστίκια" αλλά το ευχαριστιέται είπε σε δηλώσεις του ο Ράτζα Ναϊγκολάν.

Inter Milan's Radja Nainggolan holds an umbrella in the rain as he visits the pitch at Wembley stadium in London, Tuesday, Nov. 27, 2018. Inter Milan play Tottenham Hotspur in a Champions League group B soccer match in London on Wednesday. (AP Photo/Matt Dunham).
Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν AP PHOTO/MATT DUNHAM

Σε μία αρκετά εκκεντρική δήλωση προχώρησε ο γνωστός για τις...ατασθαλίες του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου Ράτζα Ναϊγκολάν.

Ο 34χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στην Ιταλία με τη φανέλα της Σπαλ μίλησε στην MARCA για τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός Βελγίου ενώ παρομοίασε τον μισθό που παίρνει στη τωρινή του ομάδα με... φιστίκια.

"...Στην Άντβερπ με αντιμετώπιζαν σαν παράσιτο. Έχω πάει σε πολλούς συλλόγους, ποτέ δεν μου φέρθηκαν έτσι. Για τις κόρες μου επέστρεψα στο Βέλγιο αλλά ο πρόεδρος με ανάγκασε να ξαναφύγω από τη χώρα Στη Σπαλ παίζω με αντάλλαγμα φυστίκια αλλά το απολαμβάνω..."

Ο πρώην άσος της Ρόμα έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Πόσα χρόνια ποδοσφαίρου έχει χάσει στην Παρί εξαιτίας τραυματισμών

Νεϊμάρ: Ο τραυματισμός του αλλάζει τα σχέδια της Παρί

Μόντριτς: Κοντά στην μεγάλη αποχώρηση, αυτό είναι το φαβορί για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK