Μόντριτς: Κοντά στην μεγάλη αποχώρηση, αυτό είναι το φαβορί για την απόκτησή του

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Λούκα Μόντριτς με την Αλ Νασρ να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του σύμφωνα με το FOOTMERCATO.

Real Madrid's Luka Modric celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει AP

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Λούκα Μόντριτς το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα του FOOTMERCATO.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο κοντά στην αποχώρηση από την ομάδα παρά στην ανανέωση του συμβολαίου του και φέρεται να εξετάζει ήδη αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μόντριτς παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντσελότι πως επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, θέλει στα 37 του να αναζητήσει έναν νέο σταθμό στην καριέρα του με την πρώτη του επιλογή να είναι ξεκάθαρη.

Μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα είναι η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Νασρ η οποία θέλει με κάθε τρόπο να ικανοποιήσει τον Πορτογάλο σταρ καθώς εκτός του Μόντριτς ενδιαφέρεται έντονα και για τον Σέρχιο Ράμος.

Θυμίζουμε, πως πλην του Μόντριτς κοντά στην αποχώρηση από τη Ρεάλ βρίσκεται και το έτερον του ήμισυ στο κέντρο της ομάδας, Τόνι Κρόος, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει ήδη στη λίστα του κάποιους ποδοσφαιριστές για την αντικατάστασή τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Κινείται δυναμικά για τον "νέο Έντρικ"

Κανσέλο: Συνεχίζεται το σίριαλ, άλλα λέει ο Νάγκελσμαν άλλα δείχνουν οι φωτογραφίες

Κάποτε wonderkid της Μπάρτσα, τώρα έτοιμος να λάβει μέρος σε αγώνες ποδηλασίας σε χαλίκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK