Νεϊμάρ: Ο τραυματισμός του αλλάζει τα σχέδια της Παρί

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο πώλησης του Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 4 μήνες.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Εκτός δράσης μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να μείνει ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να λύσει το θέμα που έχει στον αστράγαλό του.

Πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως το 2017 η Παρί, παρά το γεγονός πως είδε, μέσω των ιατρικών εξετάσεων, το θέμα του Νείμάρ με τον αστράγαλο, επέλεξε να μην του προτείνει να λύσει το θέμα μέσω χειρουργείου αλλά να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νεϊμάρ φέρεται πως αλλάζει και το αρχικό πλάνο που είχε στο μυαλό της η Παρί για τον ποδοσφαιριστή.

Το κακό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδας ταρακούνησε τόσο τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί όσο και τον ίδιο τον Βραζιλιάνο ο οποίος προτάθηκε από τον μάνατζερ του σε πολλές κορυφαίες ομάδες.

Πρώτη η Τσέλσι είχε επίσημο ραντεβού με τον Κελαϊφί για να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ η περίπτωσή του εξετάστηκε και από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Οι απαιτήσεις της Παρί δεν έπεφταν κάτω από τα 200.000.000 ευρώ, ποσό λίγο μικρότερο από αυτά που δαπάνησε για την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017.

Πλέον όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του βραζιλιάνου αποκλείει μία τέτοια πώληση καθώς το ρίσκο είναι μεγάλο.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι το 2025 με τον ποδοσφαιριστή να έχει δικαίωμα επιλογής επέκτασης της συνεργασίας με την ομάδα για ακόμα έναν χρόνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μόντριτς: Κοντά στην μεγάλη αποχώρηση, αυτό είναι το φαβορί για την απόκτησή του

Μπαρτσελόνα: Κινείται δυναμικά για τον "νέο Έντρικ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK