Νάπολι: Η πρώτη πρόταση για αποκάλυψη του Μουντιάλ 2022

Η Νάπολι θέλει να κάνει δικό της τον Αζεντίν Ουναχί κι έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Ανζέ.

Morocco's Azzedine Ounahi in action during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Ο Αζαντίν Ουναχί είναι καταπληκτικός στο Μουντιάλ 2022 AP

Κυνικότητα στα μεταγραφικά της Νάπολι τις τελευταίες ώρες μεταφέρουν τα ιταλικά μίντια που κάνουν φόκους σε ποδοσφαιριστή που έλαμψε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Ο λόγος για τον Αζεντίν Ουναχί της Ανζέ ο οποίος έκανε... παπάδες με την εθνική Μαρόκου.

Το ενδιαφέρον των Ναπολιτάνων για τον ποδοσφαιριστή είναι γνωστό εδώ και μέρες, ωστόσο σύμφωνα με τους Ντι Μάρτζιο - Ρομάνο, η ομάδα του Σπαλέτι προχώρησε στο παρασύνθημα, κάνοντας πρόταση στους Γάλλους για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, η Νάπολι φέρεται να κατέθεσε προσφορά ύψους 15.000.000 ευρώ για τον Ουνάχι και εκπληρώνει παράλληλα την επιθυμία του προέδρου της Ανζέ να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα του έως το τέλος της σεζόν.

Βέβαια, τα 15 εκατ. ευρώ δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του γαλλικού κλαμπ αν αναλογιστεί κανείς πως τοπικά δημοσιεύματα ήθελαν να αξιώνει πάνω από 20.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό post

Διαβάστε περισσότερα

Τζιανλούκα Βιάλι: Η συγκλονιστική δικαίωση στο Γουέμπλεϊ με τον "αδερφό" του Ρομπέρτο Μαντσίνι

Πρόεδρος ομάδας καταγγέλει δύο ποδοσφαιριστές του για χρήση μαριχουάνας

Η μέρα που η Λίβερπουλ λήστεψε την Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK