Νάπολι: Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμό" φαβορί για αντι - Σπαλέτι

Σε συζητήσεις με την Νάπολι βρίσκεται ο πρώην προπονητήςτης εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Spain's head coach Luis Enrique, left, talks to Spain's Jordi Alba during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Ενρίκε (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Παρελθόν από τον πάγκο της Νάπολι αποτελεί και επίσημα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι καθώς θεωρεί πως ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε με την κατάκτηση της Serie A, με τα δημοσιεύματα πάντως να αναφέρουν πως "ξενέρωσε" από την στάση του προέδρου, Ντε Λαουρέντις.

Πολλά είναι τα ονόματα που εξετάζονται για αντί - Σπαλέτι, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως, μεταξύ των υποψηφίων, βρίσκεται και το όνομα του πρώην προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρικέ.

Ο Ισπανός πρόσφατα βρέθηκε σε συζητήσεις με την Τσέλσι, η οποία αργότερα ανακοίνωσε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ βρέθηκε στη λίστα και της Τότεναμ, την οποία όμως απέρριψε.

Θυμίζουμε πως ο Ενρίκε, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν αποκάλεσε τον εαυτό του ως "καλύτερο προπονητή στον κόσμο", πλην της εθνικής Ισπανίας, πέρασε για μία τριετία με μεγάλη επιτυχία και από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει βρεθεί στον πάγκο και της Ρόμα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Μαζί με τις αποχωρήσεις ήρθε και μία ανανέωση

Τεν Χαχ: Κρατάει Ντε Χέα αλλά του κάνει τρελό "χουνέρι"

Μέσι: Βόμβα! Η Αλ Χιλάλ σπάει όλα τα κοντέρ και του προσφέρει 1,2 δις

News 24/7

24MEDIA NETWORK