Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έχει στα χέρια του τεράστια πρόταση για παίκτη έκπληξη

Επίσημη πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ για την αγορά του Ελτζιφ Ελμάς έχει καταθέσει η Λειψία στη Νάπολι, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έχει στα χέρια του τεράστια πρόταση για παίκτη έκπληξη
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τον Βίκτορ Όσιμεν AP

Στην ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής θέλει να προχωρήσει η Λειψία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κινείται για την αγορά ενδεκαδάτου παίκτη της Νάπολι.

Ο λόγος για τον Ελτζίφ Ελμάς για την αγορά του οποίου η γερμανική ομάδα φέρεται πως έχει καταθέσει πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη,ενώ οι προσωπικοί όροι δεν φέρεται πως αποτελούν πρόβλημα.

Το deal δεν έχει κλείσει αλλά οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με την Νάπολι βέβαια να φέρεται πως ζητά ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για να δώσει το τελικό "οκ" και να ολοκληρωθεί το deal.

Θυμίζουμε πως ο Ελμάς μετακόμισε στην Ιταλία το καλοκαίρι του 2019 όταν και δόθηκε στη Φενέρ το ποσό των 16.000.000 ευρώ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 24 χρονος χαφ έχει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκριεζμάν έγραψε ιστορία και μπήκε στα χρυσά βιβλία της Ατλέτικο

Μπαρτσελόνα: Οι σειρήνες αποχωρήσης του Λεβαντόφσκι ηχούν, τι είπε ο μάνατζερ του

Καταρρίπτεται εκ Γερμανίας το σενάριο "κλοπής" από την Λίβερπουλ top στόχου της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK