Ο Γκριεζμάν έγραψε ιστορία και μπήκε στα χρυσά βιβλία της Ατλέτικο

Τα 173 γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε ο Αντουάν Γκριεζμάν φτάνοντας τον Λουίς Αραγονές στην κορυφή της λίστας.

Ο Γκριεζμάν έγραψε ιστορία και μπήκε στα χρυσά βιβλία της Ατλέτικο
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Μπορεί η Ατλέτικό Μαδρίτης να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της κόντρα στη Χετάφε για τη LaLiga και να χάλασε το μεγάλο σερί που έτρεχε από την περασμένη σεζόν αλλά η βραδιά θα μείνει αξέχαστη, μέχρι την επόμενη, στο μεγάλο αστέρι της.

Ο λόγος για τον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι έφτασε τα 173 και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία των Ροχιμπλάνκος ισοφαρίζοντας τον Λουίς Αραγονές.

Ο Γάλλος στράικερ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν έχοντας σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 16 γκολ και 2 ασίστ και είναι πλέον θέμα χρόνου να προσπεράσει τον Αραγονές και να είναι μόνος πρώτος στη λίστα των σκόρερ στην ιστορία των ροχιμπλάνκος.

Θυμίζουμε πως ο Γκριεζμάν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 κάτι που σημαίνει πως αν παραμείνει υγιής έχει τη δυνατότητα να βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη στη σχετική λίστα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Χιρόνα "γλυκάθηκε" και τσεκάρει ταλέντο της Μπάρτσα που δεν παίζει στην πρώτη ομάδα

Νεϊμάρ: Ο γιατρός της Βραζιλίας αποκάλυψε το πλάνο επιστροφής του Νέι και απογοήτευσε τους φίλους της Σελεσάο

Η Μπάγερν ξεπέρασε το ταμπού της πώλησης του Κίμιχ και η Bild ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK