Νάπολι: Ο Σπαλέτι ακολουθεί τον Κβαρατσχέλια και συνεχίζει το έργο του

Σε πλήρη συμφωνία με την Νάπολι για την ανανέωση του συμβολαίου του έχει έρθει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Θα έχει ισχύ μέχρι το 2025 σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Napoli's head coach Luciano Spalletti gives instructions from the side line during a Champions League quarterfinal second leg soccer match between Napoli and AC Milan, at Naples' Diego Armando Maradona stadium, Tuesday, April 18, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι AP

Με νέο συμβόλαιο θα εξαργυρώσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τη μεγάλη επιτυχία της Νάπολι με την κατάκτηση του Σκουντέτο αλλά και την γενικότερη πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο ίδιος ο προπονητής, οι διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις εξελίχθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι τελικές υπογραφές.

"...Έίχα μία σύσκεψη με τον πρόεδρο χθες η οποία πήγε πολύ καλά, το μέλλον φαίνεται πως θα είναι εντυπωσιακό. Είμαι βέβαιος γι αυτό.."

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συμβόλαιο του Σπαλέτι θα έχει ισχύ μέχρι το 2025 ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιες θα είναι οι ετήσιες απολαβές του.

Θυμίζουμε πως κοντά στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου είναι και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ενώ δεν αποκλείεται ανάλογη κίνηση να γίνει και με την περίπτωση του Βίκτορ Όσιμεν.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Πάτο: Επιστρέφει στα γήπεδα και ετοιμάζεται για τον επαναπατρισμό

Χάλαντ: Τρελό! Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να τον αγοράσει αντί 4 εκατ.

Κι όμως υπάρχει και Βραζιλιάνος με το όνομα "Λιονέλ Μέσι" και παίζει Σάο Πάολο

News 24/7

24MEDIA NETWORK