Πάτο: Επιστρέφει στα γήπεδα και ετοιμάζεται για τον επαναπατρισμό

Ελεύθερος στην αγορά είναι αυτή την περίοδο ο Αλεξάντρ Πάτο με πιο πιθανό να μοιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Βραζιλία για χάρη της Σάο Πάολο.

Orlando City forward Alexandre Pato (7) follows a play during an MLS soccer match against CF Montreal, Sunday, Feb. 27, 2022, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Ο Πάτο με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι AP

Μία νέα αρχή στην καριέρα του προσπαθεί να κάνει στα 33 του το πρώην μεγάλο αστέρι της Μίλαν, Αλεξάντερ Πάτο.

Ο Βραζιλιάνος φορ κινείται ελεύθερος στην αγορά των ποδοσφαιριστών μετά από τη λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του MLS, Ορλάντο Σίτι και πλέον όντας στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, εξετάζει τις επιλογές του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της UOL Esporte που αναπαράγει και το FootMercato, πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του ποδοσφαιριστή για χάρη της Σάο Πάολο, στις εγκαταστάσεις της οποίας πέρασε και το μεγαλύτερο μέρος της αποκατάστασής του.

Θυμίζουμε πως για τον Πάτο η Μίλαν έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 24.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Ιντερνασιονάλ, παραμένοντας κάτοικος Μιλάνου μέχρι και το 2013.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

Κι όμως υπάρχει και Βραζιλιάνος με το όνομα "Λιονέλ Μέσι" και παίζει Σάο Πάολο

Νάγκελσμαν: Γι' αυτό είπε "όχι" στην Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK