Χάλαντ: Τρελό! Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να τον αγοράσει αντί 4 εκατ.

Πώς όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Μόλντε είχε προτείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγορά του Έρλινγκ Χάλαντ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Μία κίνηση που πιθανότατα θα απέκλειε μετέπειτα μεταγραφικές αστοχίες δεν ολοκλήρωσε ποτέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Συγκεκριμένα. όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νορβηγός κόουτς, μόλις έξι μήνες πριν αναλάβει τη τεχνική ηγεσία των Κόκκινων Διαβόλων, όταν και βρισκόταν στον πάγκο της Μόλντε, είχε προτείνει στους ιθύνοντες της ομάδας την αγορά του Έρλινγκ Χάλαντ.

"...Είχα κάποτε αυτόν τον ταλαντούχο επιθετικό που εμείς η Γιουνάιτεντ θα μπορούσαμε να τον έχουμε. Κάλεσα την Γιουνάιτεντ έξι μήνες πριν μου προσφερθεί η δουλειά και τους είπα ότι μπορούσε να αποκτηθεί με 4.000.000 λίρες. Έπρεπε να τον είχαν τώρα αλλά δεν με άκουσαν..."

Θυμίζουμε πως Χάλαντ και Σόλσκιερ συνυπήρξαν στην Μόλντε από το 2017 μέχρι το 2018, χρονιά που μετακόμισε ο Νορβηγός κόουτς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

Άστον Βίλα: Θέλει Φεράν Τόρες αλλά η Μπάρτσα ζητάει πολλά

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε γιατί πιστεύει ότι θα "χαθούν" κάποιοι ποδοσφαιριστές

News 24/7

24MEDIA NETWORK