Νάπολι: Προπονητής με ελληνικό παρελθόν το φαβορί για αντι-Γκαρθία

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ρούντι Γκαρθία στον πάγκο της Νάπολι σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νάπολι καθώς μετά τη νέα εντός έδρας γκέλα, αυτή τη φορά κόντρα στη Νάπολι, ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία του με τον Ρούντι Γκαρθία.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μεγάλο φαβόρι για να διαδεχθεί τον Γκαρθία στον πάγκο των Ναπολιτάνων είναι ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, με παρελθόν και στον ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ.

Ο Κροάτης βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά από την αποχώρησή του από τους Μασσαλούς τον περασμένο Ιούλιο και παρά την πολυετή θητεία του ως ποδοσφαιριστής στην Γιούβε δεν δείχνει αρνητικός στην προοπτική της Νάπολι.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Λαουρέντις ψάχνεται εδώ και καιρό στο θέμα του διαδόχου του Γκαρθία καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε έρθει σε επαφή και με τον Αντόνιο Κόντε.

Πλην του Τούντορ, στη λίστα της ιταλικής ομάδας βρίσκεται και το όνομα του θρύλου του ιταλικού ποδοσφαίρου, Φάμπιο Καναβάρο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος προχώρησε σε μυθική αλλαγή στα μαλλιά του και σόκαρε τους πάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ 30αρισε πιο γρήγορα και από τον Σερ Άλεξ αλλά παραμένει προσγειωμένος στην πραγματικότητα

Μπάγερν: Ο Νόιερ έφτασε τον μαγικό αριθμό "36" και ισοφάρισε μεγάλο ρεκόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK