Νάπολι: Στα "άκρα" οι σχέσεις των Ιταλών με τον Όσιμεν μετά από τρολ βίντεο που ανέβηκε στο TikTok

Σε έντονη αντιπαράθεση έχουν έρθει Βίκτορ Όσιμεν και Νάπολι με αφορμή ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok που δείχνει τον Νιγηριανό στο χαμένο πέναλτι με την Μπολόνια. Το video διαγράφηκε λίγο αργότερα.

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Napoli and Sampdoria at the Diego Maradona Stadium, in Naples, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει AP

Στα άκρα φαίνεται πως έχει φτάσει η κόντρα της Νάπολι με τον Βίκτορ Όσιμεν μετά από την αναμέτρηση με την Μπολόνια για την Serie A.

Ο Νιγηριανός φορ με το σκορ στο 0-0 αστόχησε σε πέναλτι, με τον Ρούντι Γκαρσία να εξοργίζεται από τον τρόπο με το οποίο το εκτέλεσε και να τον κάνει λίγο αργότερα αλλαγή μαζί με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Τα πράγματα στον πάγκο ξέφυγαν με τον Όσιμεν να φωνάζει προς τον Γκαρσία αλλά να εξομαλύνονται λίγο αργότερα έπειτα από την συγγνώμη του παίκτη μπροστά σε όλα τα μέλη του σταφ.

Όμως το σίριαλ είχε κι άλλο επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η Νάπολι με ανάρτησή της στο TikTok τρόλαρε τον Όσιμεν για το πέναλτι που εκτέλεσε κάτι που εξόργισε τόσο τον ίδιο όσο και τον μάνατζερ του παίκτη ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε δημόσια λέγοντας πως η ενέργεια αυτή δεν είναι αποδεκτή.

"Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στο TikTok δεν είναι αποδεκτό. 'Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ πρώτα ανέβηκε και εν συνεχεία διαγράφηκε από την ομάδα."

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Νιγηριανού, Ρομπέρτο Καλέντα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την νομική οδό για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Φοβερός Μπαλοτέλι! Αυτοπροτάθηκε δημόσια σε πρώην ομάδα του που έχει θέμα στη θέση του φορ

Τσέλσι: Ο "Ποτσ" αποκάλυψε τον λόγο της πρώτης αποχώρησης από τους μπλε

Ρεάλ: Ο Αντσελότι αποθέωσε τον "διάδοχό" του και έστειλε μήνυμα και σε άλλους δύο θρύλους του συλλόγου

News 24/7

24MEDIA NETWORK