Νάπολι: Τα κατάφερε ο Ντε Λαουρέντις, "έδεσε" το μεγάλο αστέρι της ομάδας με αστρονομική ρήτρα

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου της Νάπολι με τον Βίκτορ Όσιμεν. Οι λεπτομέρειες του σπουδαίου deal.

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Napoli and Sampdoria at the Diego Maradona Stadium, in Naples, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει AP

Την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Νάπολι με πιο ευνοϊκούς από τους τωρινούς του όρους πήρε ο Βίκτορ Όσιμεν, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο κορυφαίος φορ από την Νιγηρία έχει πει το "ναι" σε νέο deal μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με απολαβές κοντά στα 8.000.000 ευρώ αλλά και ρήτρα αποχώρησης γύρω στα 130.000.000 ευρώ, ποσό όχι και τόσο απλησίαστο για τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αλλά και κάποιες ευρωπαϊκές, όπως για παράδειγμα η Τσέλσι, που το προηγούμενο διάστημα εκδήλωσαν επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το deal με τον Όσιμεν επιβεβαίωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις λέγοντας πως μένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η υπόθεση,

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι στα γραφεία της ιταλικής ομάδας έφτασε πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ για την αγορά του Όσιμεν η οποία και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον πρόεδρο της Νάπολι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τόσο κοστίζει μόνο το ένα του πόδι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ρονάλντο συνεχίζει τον χαβά του και διαψεύδει τους πάντες

Ιταλική ομάδα πήγε...πάσο στο θέμα της European Super League επειδή δεν την προσκάλεσαν

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε wonderkid της Παρτίζαν "τσάμπα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK