Ο Ρονάλντο συνεχίζει τον χαβά του και διαψεύδει τους πάντες

Τα 51 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ παράλληλα έχει στο ενεργητικό του και 15 ασίστ μόνο μέσα στο 2023, μετά και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Αλ Ετιφάκ.

Ο Ρονάλντο συνεχίζει τον χαβά του και διαψεύδει τους πάντες
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε προθέρμανση εν όψει αγώνα της Αλ Νασρ. AP

Τι κι αν έχει συμπληρώσει τα 38 και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να τρελαίνει το ποδοσφαιρικό κοινό με τις εμφανίσεις του με επιδόσεις- όνειρο.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ μετά και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Αλ Νασρ με την Αλ Ετιφάκ για το πρωτάθλημα έφτασε τα 51 γκολ και τις 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τόσο με τη φανέλα της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία όσο και μ'αυτή της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, ο CR7 έχει την ευκαιρία να βελτιώσει κι άλλο την στατιστική του καθώς η Αλ Νασρ πριν από το τέλος της χρονιάς θα βρεθεί αντιμέτωπη και με τις Αλ Ιτιχάντ και Αλ Ταβόν.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ρονάλντο με τους Σαουδάραβες εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει σε παλαιότερες δηλώσεις του ότι τότε θα αποφασίσει αν θα κρεμάσει τα παπούτσια ή αν θα προσπαθήσει να δώσει μία τελευταία παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε wonderkid της Παρτίζαν "τσάμπα"

Ιταλική ομάδα πήγε...πάσο στο θέμα της European Super League επειδή δεν την προσκάλεσαν

Ο Ντιέγκο Κόστα μένει ελεύθερος και τα περιθώρια στενεύουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK