Ιταλική ομάδα πήγε...πάσο στο θέμα της European Super League επειδή δεν την προσκάλεσαν

Στάση ουδετερότητας στο θέμα της European Super League κράτησε η Πεσκάρα καθώς όπως γράφει σε tweet της δεν έλαβε κάποια πρόσκληση από τους διοργανωτές.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Χαμός γίνεται στον ποδοσφαιρικό πλανήτη τις τελευταίες ώρες μετά την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου να κάνει δεκτή την ένσταση της A22, εταιρείας που εκπροσωπεί την European Super League και να καταδικάσει το μονοπώλιο των UEFA/FIFA.

Από την πρώτη στιγμή πολλά από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια προχώρησαν σε ανακοινώσεις εκφράζοντας τη στήριξή τους στις UEFA και FIFA ενώ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα προς το παρόν έχουν πάρει με το μέρος τους τις Νάπολι, Μπενφίκα και Πόρτο από τα κορυφαία κλαμπ.

Θέση στο φλέγον για το ποδόσφαιρο ζήτημα δεν θέλησε να πάρει η Πεσκάρα και ο λόγος όπως ανέφεραν με ανάρτησή τους στα social media είναι ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία των εγχώριων πρωταθλημάτων,ανέφερε πως θα τηρήσει μία στάση ουδετερότητας στο θέμα της European Super League καθώς δεν την κάλεσε κανείς να λάβει μέρος.

"...Η Πεσκάρα ανακοινώνει πως δεν έχει λάβει πρόσκληση από την European Super League γι αυτό και δεν προχωρήσει σε κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ντιέγκο Κόστα μένει ελεύθερος και τα περιθώρια στενεύουν

Μπάγερν: Με τόσα χρήματα μπορεί ο Τούχελ να φέρει πίσω τον "νέο Λεβαντόφσκι"

Η Ρεάλ πήρε Χριστουγεννιάτικο δώρο από άσο που παλεύει για νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK