Νεϊμάρ: Έγινε viral κάνοντας το απόλυτο "θέατρο"

Πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε και εκεί όπου φαινόταν πως χρειάζεται πρώτες βοήθειες, ξαφνικά άρχισε να τρέχει για να σκοράρει.

PSG's Neymar, left, dribbles Rennes' Joe Rodon during the League One soccer match Rennes against Paris Saint-Germain at the Roazhon Park stadium Sunday, Jan. 15, 2023 in Rennes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί AP

Ήττα - αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μαρσέιγ για το Κύπελλο Γαλλίας, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τη νοκ άουτ φάση του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και με το σκορ στο 0-0 ο σταρ της ομάδας του Παρισιού, Νεϊμάρ, προσέφερε μία αρκετά viral στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος δέχτηκε ένα μαρκάρισμα και ο διαιτητής της αναμέτρησης επέλεξε να μη δώσει φάουλ. Ο "Νέι" παρέμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο όσο οι Μασσαλοί είχαν την μπάλα και φαινόταν πως χρειάζεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Όταν όμως οι Παριζιάνοι ανέκτησαν τη μπάλα ο Νεϊμάρ ξαφνικά "ξέχασε" τον πόνο του και άρχισε να τρέχει προκειμένου να βγει η ομάδα του στην αντεπίθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ντι Μαρία: Το απρόσμενο φαβορί για την απόκτηση του

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Χεσέ Ροντρίγκεθ

Πρώην παίκτης της Ξάνθης δολοφονήθηκε από φίλο του σε καφετέρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK